Wie wij zijn

Buitenruimteadvies.nl is in 2021 opgericht door Marianne Greenall. Na een ruime ervaring in de wereld van buitenspelen in zowel commerciële als maatschappelijke functies is veel ervaring opgebouwd die goed van pas komt bij de inrichting van buitenruimten, zoals de openbare ruimte, schoolpleinen en speeltuinen. Als onafhankelijke spin in het web verbindt Buitenruimteadvies de juiste partijen bij uw project. Op deze manier wordt u ondersteund om van uw plannen een lokaal maatschappelijk samenwerkingsproject te maken voor de lokale gemeenschap.

 

Marianne: “Ik vind het belangrijk dat uw buitenruimte een plek wordt die past bij de behoeften van de gebruikers en aansluit op de visie van uw organisatie. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er veel ruimte is voor natuur, buiteneducatie, beleving en ontdekking in een veilige omgeving. Uw buitenruimte kan een belangrijk onderdeel uitmaken van de ecologische verbindingszones in de wijk. Door de toepassing van voldoende hoog en laag groen kan deze omgeving een bijdrage leveren aan meer biodiversiteit en wordt regenwater beter opgenomen. Voldoende groen in de buitenruimte zorgt voor prettige schaduwplekken en daarmee voor verkoeling van de ruimte. Bovendien draagt bewegen en spelen in een groene omgeving bij aan het welbevinden van mensen.”

 

Het (her)inrichten van buitenruimte is geen dagelijkse taak

Goede plannen maken voor de vernieuwing of verbetering van de buitenruimte is een behoorlijke taak, waar uw organisatie deskundige hulp bij kan gebruiken. Buitenruimteadvies helpt u graag.

 

In 10 stappen naar het gewenste plan

Op basis van een 10-stappenplan brengen wij alle wensen in kaart om tot een goed en gewenst plan te komen voor uw schoolplein. Daarbij wordt niet alleen gewerkt aan het plan, er wordt ook meegedacht over de mogelijkheden voor financiering van de inrichtingskosten. Hiermee zorgen wij samen met u dat plannen ook werkelijk tot uitvoer kunnen komen.

 

Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende afspraak of stel uw vraag door een mail te sturen naar info@buitenruimteadvies.nl